Kajabi koppelen aan je betaalpagina (online trainingen software)

Geschreven door Ruben - Kajabi koppelen aan je betaalpagina (online trainingen software)
Geschreven door: Ruben
Datum: Zondag 22 november 2020
Kajabi koppelen aan je betaalpagina (online trainingen software) - Peggy Pay

Goed nieuws van het betaalpagina-front: Peggy Pay is vanaf nu moeiteloos te integreren met Kajabi, het bekendste platform voor online trainingen, cursussen en workshops.

Peggy Pay komt hiermee tegemoet aan een veelgehoorde wens onder coaches die Kajabi gebruiken; zij wilden het platform graag combineren met een geïntegreerde betaalpagina om Kajabi te koppelen aan iDeal. Dat heeft Peggy Pay nu mogelijk gemaakt met een nieuwe koppeling.

Cursisten kunnen dankzij de koppeling van Peggy Pay in één vloeiend proces aanmelden, betalen en meteen toegang krijgen tot de gekochte training. De klant kan dus direct aan de slag! 

Daarnaast is Peggy Pay eenvoudig te koppelen aan e-mailautomatisering met MailChimp of Active Campaign: e-mailadressen van nieuwe klanten worden automatisch toegevoegd, uiteraard met de juiste tags

Omdat de betaalgegevens ook nog eens direct in de boekhouding kan worden verwerkt (Moneybird) kunnen coaches eigenlijk niet om onze nieuwe super gebruiksvriendelijke Kajabi-tool heen. 

Hoe het werkt voor de klant: zodra hij of zij afrekent op de betaalpagina van Peggy Pay, wordt er in Kajabi automatisch een nieuwe gebruiker aangemaakt voor het gekozen product. De klant krijgt vervolgens vanuit Kajabi een e-mail met logingegevens en kan het programma gelijk online bekijken.

TODO kennsibank

TODO Je maakt een link in je kajab-omgeving naar de betaalpagina of integreert de pagina in je website van Kajabi.

Dit is ook interessant

Over Peggy Pay

Wil je een professionele betaalpagina met kassakoopjes, 1-click upsells en een hoge conversie? Dan is Peggy Pay het perfecte online betaalsysteem voor je bedrijf.

Met Peggy Pay koppel je de betaalpagina gemakkelijk aan Mollie en de iDeal betaalmethode. 

Gebruik de 5-stappen wizard om vandaag al te starten met het online verkopen van je product of dienst!

14 dagen gratis proberen

Meld je nu aan en probeer Peggy Pay 14 dagen gratis uit! Geen creditcard of andere betaalgegevens nodig.

Ja, aanmelden!