SendCloud koppelen aan je betaalpagina (verzendsoftware)

Geschreven door Ruben - SendCloud koppelen aan je betaalpagina (verzendsoftware)
Geschreven door: Ruben
Datum: Zondag 02 mei 2021
 - Peggy Pay

Het is tegenwoordig erg makkelijk om een koppeling te (laten) maken met andere partijen. Laatst kwam er een klant naar ons die zijn producten ging verkopen via Peggy Pay. Deze fysieke producten werden vervolgens verzonden naar de klant.

Om dat hele proces te professionaliseren werd gebruik gemaakt van SendCloud. Na het betalen van het product op de betaalpagina werd er automatisch een order ingeschoten in het SendCloud-account van de klant.

Zodra de klant het pakje op de post deed, was hierdoor de verzendlabel en track&trace automatisch geregeld. Dus zodra de klant de pakjes op de post ging doen was het enkel kwestie van alle labels printen en op verzenden zetten in SendCloud. De klant kreeg hun track&trace in de mail en het pakje kreeg de verzendlabel opgeplakt.

In de Peggy Pay backend zag je vervolgens netjes de parcelcode van het pakketje bij de order terug zodat je alles weer terug kan vinden als dat nodig is.

 

Dit is ook interessant

Over Peggy Pay

Wil je een professionele betaalpagina met kassakoopjes, 1-click upsells en een hoge conversie? Dan is Peggy Pay het perfecte online betaalsysteem voor je bedrijf.

Met Peggy Pay koppel je de betaalpagina gemakkelijk aan Mollie en de iDeal betaalmethode. 

Gebruik de 5-stappen wizard om vandaag al te starten met het online verkopen van je product of dienst!

14 dagen gratis proberen

Meld je nu aan en probeer Peggy Pay 14 dagen gratis uit! Geen creditcard of andere betaalgegevens nodig.

Ja, aanmelden!