SendCloud koppelen aan je betaalpagina (verzendsoftware)

Geschreven door Ruben - SendCloud koppelen aan je betaalpagina (verzendsoftware)
Geschreven door: Ruben
Datum: Zondag 02 mei 2021
Afrekenen met iDeal en je order automatisch in SendCloud! - Peggy Pay

Afrekenen met iDeal en je order automatisch in SendCloud!

Het is tegenwoordig erg makkelijk om een koppeling te (laten) maken tussen een betaalpagina van Peggy Pay en andere partijen. Laatst kwam er een klant van ons bij ons die zijn producten wilde verkopen met iDeal of andere betaalmethodes en dat de bestellingen automatisch in SendCloud kwamen. Zodat alles geautomatiseerd was. En de vraag was of dat met Peggy Pay kon. En het antwoord was ja.

De betaalpagina

Op de betaalpagina van Peggy Pay kunnen de klanten nu een bestelling plaatsen en afrekenen. Na het betalen van het product op de betaalpagina werd er automatisch een order ingeschoten in het SendCloud-account van de klant. Vervolgens konden deze fysieke producten worden verzonden naar de klant via SendCloud. Het hele proces was dus geautomatiseerd en geprofessionaliseerd door deze koppeling van Peggy Pay en SendCloud.

SendCloud

Zodra onze klant het pakje op de post deed, was door het gebruik van SendCloud de verzendlabel en track&trace automatisch geregeld. Het was enkel kwestie van alle labels printen en op verzenden zetten in SendCloud. De klant kreeg hun track&trace in de mail en het pakje kreeg de verzendlabel opgeplakt. In de Peggy Pay backend zag je vervolgens netjes de parcelcode van het pakketje bij de order terug zodat je alles weer terug kan vinden als dat nodig is.

Meer koppelingen mogelijk

Op deze manier hebben we meer koppelingen gemaakt, bijvoorbeeld met Kajabi.

Omdat Peggy Pay eenvoudig te koppelen is aan e-mailautomatisering zoals MailChimp of Active Campaign werden de e-mailadressen van nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan de mailinglijsten. Uiteraard met de juiste tags

Ook wil je natuurlijk alles verwerken in de boekhouding (Moneybird) om echt alles geautomatisserd te hebben!

Wil jij dit nu ook, neem dan direct contact met ons op via de chat of via de mail

Contact opnemen via mail

Functies

Lees meer blogs

Dit is ook interessant