Betaalpagina review en het verhaal van dramaonline.nl

Geschreven door Ruben - Betaalpagina review en het verhaal van dramaonline.nl
Geschreven door: Ruben
Datum: Vrijdag 28 augustus 2020
Betaalpagina review en het verhaal van dramaonline.nl - Peggy Pay

Betaalpagina review en het verhaal van dramaonline.nl

Eva Mesman is afgestudeerd uitvoerend theatermaker. Daarnaast volgde ze een opleiding voor didactiek en een studie over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

“Met veel plezier werkte ik als theaterdocent in het basisonderwijs. Tijdens diezelfde lessen zag ik de drempels die andere leerkrachten hadden bij het geven van het vak drama.”

Ze deelde haar tips en methode met de andere leerkrachten. Tegelijkertijd besefte ze hoeveel andere docenten met hetzelfde probleem worstelden.

“Dat was het moment dat het idee voor DramaOnline is geboren,” vertelt Eva enthousiast.

Ze ging aan de slag om haar dramamethode uit te werken waarbij zowel de inhoud als de vorm van haar methode een vernieuwde kijk biedt op het vak drama.

“Dat was het moment dat het idee voor DramaOnline is geboren.”

Eva gebruikte altijd een webshop om haar producten te verkopen. Na verloop van tijd begon haar dit steeds minder goed te bevallen.

“Ik ging al snel beseffen dat webshop software niet goed past als je online producten of diensten wilt verkopen.”

 - Peggy Pay

De eigenaar besloot het roer om te gooien. “Ik hoorde steeds vaker over het fenomeen betaalpagina en one-page checkout.”

Ze ging op zoek en onderzocht verschillende opties. Ze was al snel overtuigd door de flexibiliteit van de betaalpagina software van Peggy Pay.

“De betaalpagina software van Peggy Pay bleek precies te zijn waar ik naar op zoek was. Je kunt een betaalpagina gemakkelijk aanpassen aan je eigen huisstijl en je hebt veel flexibiliteit in hoe je de betaalpagina wilt indelen.”

DramaOnline.nl is inmiddels een begrip onder leerkrachten van zowel Nederlandse als Vlaamse basisscholen.

"Je kunt een betaalpagina gemakkelijk aanpassen aan je eigen huisstijl."

“Voor elk product maak ik een aparte betaalpagina. Aan de betaalpagina voeg ik dan een korte samenvatting en de belangrijkste punten toe. Zo kan ik een betaalpagina toespitsen op het product.”

Eva maakt gebruik van de beschikbare betaalpagina features die haar verkopen verhogen. Een van de features is het toevoegen van reviews aan de betaalpagina.

“Het is zo belangrijk dat potentiële klanten nog even de bevestiging krijgen dat ze een goede aankoop aan het doen zijn. Een review is daar een uitstekende manier voor.”

Drama online - Peggy Pay

Heeft de dramadocente verder nog wat toe te voegen?

“Eerlijk gezegd ben ik echt laaiend enthousiast over de betaalpagina software van Peggy Pay. Naast een uitstekend support team dat ook goed met je meedenkt behaal ik goede resultaten met de betaalpagina’s.”

Als het om resultaten gaat bij een betaalpagina is de conversie een belangrijke graadmeter.

“Het verschilt uiteraard per betaalpagina, maar een mooi voorbeeld is de betaalpagina waarmee ik het schoolabonnement verkoop waarmee klanten toegang krijgen tot de gehele lesmethode. Met die betaalpagina behaal ik momenteel een conversie van 12%. Dat is veel meer dan je met webshop software kunt behalen.”

Met een webshop behaal je een gemiddelde conversie van tussen de 3% en 4%. De betaalpagina van Dramaonline converteert daarmee drie tot vier keer beter dan een webshop.

"Met m'n belangrijkste betaalpagina behaal ik momenteel een conversie van 12%."

DramaOnline maakt ook gebruik van de handige follow-up e-mails. Deze worden automatisch verstuurd wanneer een potentiële klant al wel contactgegevens heeft ingevuld, maar dan toch afhaakt.

“Soms hebben mensen even die reminder nodig om toch tot aankoop over te gaan.”

 

Wil je meer weten over Drama Online?

Ga naar dramaonline.nl ➜

Lees meer blogs

Dit is ook interessant