Het verhaal van Maartje Spit van dermatoscopie.nl

Geschreven door Ruben - Het verhaal van Maartje Spit van dermatoscopie.nl
Geschreven door: Ruben
Datum: Vrijdag 22 mei 2020
Het verhaal van Maartje Spit van dermatoscopie.nl - Peggy Pay

Maartje Spit is een echte zorgprofessional. Dat blijkt wel uit het feit dat ze al meer dan 20 jaar in de zorg werkzaam is waarvan al meer dan 10 jaar in een huisartsenpraktijk in het mooie Noord-Brabant.

Maartje heeft echter nog een andere passie. Ze wil graag met haar expertise in dermatoscopie, een instrument voor het diagnosticeren van huidafwijkingen, anderen helpen om van hen betere behandelaars in de huisartsenpraktijk te maken.

"De huidige diagnostiek is niet optimaal en er is beperkte scholing beschikbaar."

Ze vertelt wat hier de aanleiding voor was. “We zien al jarenlang een stijgende lijn in het aantal patiënten met huidkanker en dit aantal zal de komende jaren nog fors gaan stijgen. Waar de huisartsenconsultaties met huidproblemen verder toenemen blijven er belangrijke knelpunten bestaan. Zo is de huidige diagnostiek niet optimaal en is er beperkte scholing beschikbaar.”

De ervaren en gecertificeerd professional dermatoscopie, besloot haar twee passies met elkaar te combineren. Ze wilde cursussen over dermatoscopie aan huisartsen aanbieden. Zo kon ze haar kennis overdragen en tegelijkertijd een bijdrage leveren om de huisartsenzorg op dit gebied verder te verbeteren.

Maartje gebruikt de Peggy Pay betaalpagina' naadloos op haar website - Peggy Pay

“Ik had al ervaring in het ontwikkelen van digitaal scholingsmateriaal, maar ik wilde nu een professionaliseringsslag maken. De cursussen wilde ik online verkopen via m’n eigen website. En daar liep ik tegen een probleem aan.”

Maartje wilde haar cursussen online verkopen waarbij het aanmelden voor de cursus en het betalingsproces tegelijkertijd zouden verlopen.

"Ik had wel andere software bekeken en geprobeerd maar dat leverde te weinig maatwerk en service."

“Een betaalpagina leek me hiervoor een uitstekende oplossing. Huisartsen zouden zich dan kunnen aanmelden voor een cursus en daarna direct de betaling kunnen voldoen. Ik wilde echter deze betaalpagina in m’n eigen website integreren. Dat bleek moeilijk, totdat ik Peggy Pay tegenkwam. Ik had wel andere software bekeken en geprobeerd maar dat leverde te weinig maatwerk en service.”

Maartje wilde graag de betaalpagina’s helemaal naar eigen wens aanpassen, en dat is gelukt: “Zowel qua indeling, inhoud, kleuren en opmaak kun je zelf je betaalpagina’s ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat ze naadloos zijn geïntegreerd in de website. En het supportteam van Peggy Pay staat altijd voor je klaar als je vragen hebt.”

Maartje gebruikt de Peggy Pay betaalpagina' naadloos op haar website - Peggy Pay

Het conversiepercentage is een belangrijke graadmeter om te bepalen hoeveel websitebezoekers klant worden. Hoe hoger het conversiepercentage ligt, hoe meer klanten je hebt gekregen van hetzelfde aantal bezoekers. Bij een gemiddelde webshop ligt dit percentage tussen de 3% en 4%. Als je een goed draaiende webshop hebt kun je 5% behalen. Maar dan houdt het ook echt op.

De betaalpagina’s van Peggy Pay zijn zo ontwikkeld dat je het conversiepercentage behoorlijk kunt verhogen, waardoor je meer online kunt verkopen. Je kunt dan meer omzet draaien, zonder dat het nodig is om direct het aantal websitebezoekers te verhogen.

"Het supportteam van Peggy Pay staat altijd voor je klaar als je vragen hebt."

Natuurlijk vragen we ook even aan Maartje wat het conversiepercentage is van haar betaalpagina’s. “Eerlijk gezegd wil ik gewoon graag een bijdrage leveren om op het gebied van dermatoscopie de kwaliteitszorg bij huisartsen verder te verbeteren. Ik merk dat ik daar veel voldoening uit haal. Toch ben ik heel bij dat ik niet voor een webshop oplossing heb gekozen zoals Woocommerce. Met mijn betaalpagina’s behaal ik een conversie tussen de 11% en 14% en dat is echt een enorm verschil ten opzichte van een webshop. Dat bewijst de kwaliteit van Peggy Pay.”

Lees meer blogs

Dit is ook interessant