Betaalpagina review en het verhaal van FoodRiver.nl

Geschreven door Ruben - Betaalpagina review en het verhaal van FoodRiver.nl
Geschreven door: Ruben
Datum: Vrijdag 26 juni 2020
Betaalpagina review en het verhaal van FoodRiver.nl - Peggy Pay

Eef is met recht een professional als het gaat om natuurlijke voeding. Ze is gediplomeerd natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair adviseur, gewichtsconsulent en al meer dan 10 jaar werkzaam in de voedingssector.

Toen Eef met haar camper door Noorwegen trok, werd ze gegrepen door de schoonheid en de ruigheid van de natuur. De verbondenheid met de natuur gaf haar een oergevoel, een gevoel van puurheid en geluk.

"Op het moment dat ik het water met m’n handen dronk schoot de naam me te binnen: Food River."

Opeens wist ze hoe ze haar droom van zelfstandig ondernemer zou gaan realiseren. Ze wilde ook andere mensen een gezonder en gelukkiger leven gunnen waarbij natuurlijke voeding een belangrijke eerste stap zou zijn.

Toen ze het kraakheldere water dronk uit de Noorse rivieren wist ze ook welke naam ze haar bedrijf zou geven.

“Het zuivere en direct drinkbare water overweldigde me. Het is onbeschrijfelijk wat het met je gevoel doet als je water direct uit de natuur kunt drinken,” vertelt Eef gepassioneerd.

“Op het moment dat ik het water met m’n handen dronk schoot de naam me te binnen: Food River.”

FoodRiver.nl gebruikt de Peggy Pay betaalpagina' naadloos op haar website - Peggy Pay

Eenmaal terug uit Noorwegen wist Eef wat haar te doen stond.

"Ik wilde mensen helpen om zich fitter te voelen en gezonder te eten. Een van mijn standpunten daarbij is dat mensen niet minder hoeven te eten, maar meer van het goede."

Eef wilde niet een algemeen voedingsadvies bieden. Ze wist als professional hoe belangrijk het was om met voeding rekening te houden met aandoeningen en klachten die mensen hebben.

"Ik ben voedingsadviezen gaan uitwerken voor veel voorkomende aandoeningen zoals acne, aderverkalking, ADHD, Alzheimer, botontkalking, depressie, hoge bloeddruk en nog veel meer."

"Ik wilde graag dat mensen vanaf de verkooppagina direct het e-book konden bestellen."

Ze werkte elk voedingsadvies uit in een e-book waarin ze een omschrijving gaf van de aandoening, een overzicht van de voedingsmiddelen die een gunstige werking hebben bij de aandoening en een omschrijving van welke voeding het beste beperkt of vermeden kan worden.

FoodRiver.nl gebruikt de Peggy Pay betaalpagina' naadloos op haar website - Peggy Pay

"Toen ik de e-books afgerond had ging ik op zoek naar een manier om mijn e-books online te verkopen. Ik had op mijn website voor elk e-book een eigen verkooppagina gemaakt. Ik wilde graag dat mensen vanaf de verkooppagina direct het e-book konden bestellen."

Bij het zoeken naar webshop en eCommerce software zonk Eef de moed even in de schoenen.

"Onder aan de streep bleek alleen Peggy Pay over te blijven."

“Geen enkel webshop systeem had de mogelijkheid om het als een betaalpagina in je website te integreren.”

Eef ging op zoek naar betaalpagina software die aan haar wensen voldeed. Onder aan de streep bleek alleen Peggy Pay over te blijven.

“Ik had via de live chat al contact gehad met de support van Peggy Pay. Het fijne was dat ze me adviseerden zonder direct te willen verkopen. Maar het belangrijkste: ik kon de betaalpagina’s van Peggy Pay integreren in de website.”

FoodRiver.nl gebruikt de Peggy Pay betaalpagina' naadloos op haar website - Peggy Pay

De keuze was toen voor de voedingsdeskundige snel gemaakt. Ze melde zich aan voor de gratis proefperiode.

“De laagdrempeligheid van Peggy Pay spreekt me erg aan. Tijdens de proefperiode ben ik geholpen alsof ik al een abonnement had afgenomen."

Voor Eef werd zelfs extra functionaliteit toegevoegd.

"Ze hebben zelfs voor mij een stukje extra functionaliteit gemaakt. Dat doen ze dan wel op een manier zodat ze het daarna ook kunnen uitrollen voor andere klanten.”

"Ik wilde graag de e-books personaliseren met de naam van de klant erin afgedrukt."

Eef heeft haar website gemaakt in Weebly.

“De integratie van de betaalpagina’s in de website werkt naadloos. Of de website nu wordt bezocht met een desktop, tablet of smartphone, de betaalpagina’s passen zich automatisch aan.”

De e-books die de voedingsdeskundige verkocht wilde ze graag personaliseren.

“Peggy Pay zorgt ervoor dat automatisch de naam van de klant als het ware in het e-book wordt afgedrukt. Ik heb geen enkele andere betaalpagina software gezien waarmee dit mogelijk is.”

Het laatste vraagstuk dat Eef op moest lossen waren de verschillende btw-tarieven.

“Op de e-books die ik verkoop zit 9% btw. Maar op persoonlijk advies dat ik geef moet ik 21% btw rekenen.”

Met Peggy Pay kun je voor elke betaalpagina een eigen btw-tarief instellen. Het is zelfs mogelijk om verschillende btw-tarieven te gebruiken in dezelfde betaalpagina.

“Dat is precies wat ik nodig had,” vertelt Eef. “Nu kan ik namelijk in een betaalpagina een persoonlijk advies verkopen met 21% btw en een e-book als kassakoopje toevoegen met 9% btw.”

 

Wil je meer weten over Eef?

Ga naar foodriver.nl ➜

Lees meer blogs

Dit is ook interessant