Nieuwjaarsrelease 2021

Geschreven door Ruben - Nieuwjaarsrelease 2021
Geschreven door: Ruben
Datum: Donderdag 14 januari 2021
 - Peggy Pay

Het jaar 2021 is nog maar net begonnen, en we komen wederom met een super mooie release. Met deze release maken we je blij met een paar veelgevraagde wensen om je orderwaarde én omzet te verhogen. Ook zijn er weer veel verbeteringen om nog makkelijker je betaalpagina te maken.

De grootste veranderingen van deze release zijn:

  • 1-click-upsells
  • Betalen in termijnen
  • 5-stappen-wizard verder uitgebreid
  • De nieuwe live-gaan-checklist
  • Mogelijkheden voor subdomeinen uitgebreid

1-click-upsell

Met trots presenteren wij een nieuwe functionaliteit in Peggy Pay: de bekende 1-clickupsell! Hiermee kan je de klant op de bedankpagina nog 1 of meerdere aantrekkelijke aanbiedingen doen, zonder dat de klant opnieuw hoeft af te rekenen! Dit is in Amerika inmiddels dé manier om je winst aanzienlijk te verhogen.

Je kunt het vanaf nu zelf gemakkelijk toepassen voor je eigen betaalpaginas. Als een klant een aankoop heeft gedaan, zit deze volledig in het momentum van de aankoop. Zonde om dit moment af te doen met een doodlopende bedankpagina. Met een 1-click-upsell biedt je ze in plaats daarvan direct nog iets extra’s dat super relevant is voor de aankoop die ze zojuist hebben gedaan. Met 1 klik op de upsell-knop heeft de klant het extra product toegevoegd aan de winkelmand! Via een automatische incasso wordt het bedrag automatisch afgeschreven, daar hoeft de klant niets meer voor te doen!

Betalen in termijnen

Een veel-gevraagde functionaliteit is het gespreid betalen. Vanaf deze release is het mogelijk om grote bedragen op te delen in termijnen. Dit verlaagt de drempel voor de klant om tot aankoop over te gaan. Je kan zelfs de klant zélf een keuze geven in hoeveel termijnen hij wilt betalen. Bijvoorbeeld de keuze om in 1 keer te betalen, in 3 termijnen of in 12 termijnen. En wil je verschillende bedragen voor de opties, dan kan dat natuurlijk ook. Vaak is betalen in 1 termijn voordeliger dan in meerdere termijnen namelijk.

Uitbreidingen 5-stappen-wizard

Omdat de 5-stappen-wizard zo`n succes is gebleken hebben we hier nog meer aandacht aan besteed. Naast de toevoeging van betalen-in-termijnen kan je vanaf nu met enkele vragen je pagina aanvullen met kassakoopjes en natuurlijk 1-click-upsells. Daarnaast kan je opgeven of je een vast bedrag wilt of dat de klant een keuze kan maken. Voor bijvoorbeeld verschillende workshops of niveaus. Ook kan je direct de bedragen invullen zodat je pagina nóg verder klaar staat dan eerst. In de toekomst gaan we nog meer type templates toevoegen, zoals voor enquêtes, aanmeldformulieren en meer.

Nieuwe live-gaan-checklist

Het was soms niet helemaal helder wanneer een pagina echt af was om live te gaan. We kregen een paar keer de vraag op de chat: hebben we alles ingevuld. Omdat eigenlijk altijd dezelfde instellingen vergeten waren hebben we een duidelijke handige checklist ingebouwd. Je ziet hiermee in 1 oogopslag welke instellingen je nog moet instellen of aandacht moet geven. Denk hierbij aan de bedankpagina, bevestigingsmail, de live-api key van je betaalprovider en meer. Als de pagina er goed uitziet, en de checklist zegt “Go”, dan kan je live met je pagina!

Subdomeinen

Je kon al makkelijk een eigen subdomein claimen voor je betaalpagina. Echter was het nog niet zoals we voor ogen hadden, dus hebben we dit aangepakt. Vanaf nu kan je 1 of meerdere betaalpagina`s aan 1 subdomein toekennen. Heb je maar 1 pagina, dan kan je bijvoorbeeld jouwpagina.peggypay.com claimen. En wil je meerdere paginas onder dat subdomein zetten, dan kan je een unieke url toevoegen per pagina. Dus bijvoorbeeld:

jouwmerk.peggypay.com/pagina-1
jouwmerk
.peggypay.com/pagina-2

Op deze manier kan jouw merk of dienst een sterke subdomein claimen en de pagina`s daar mooi onder hangen!

Factuurnummers

Een kleine maar belangrijke toevoeging is het fenomeen Factuurnummers in Peggy Pay. Vanaf nu heeft élke betaling (gewone betaling, 1-click-upsell, abonnement, termijnbetaling etc) een eigen factuur + factuurnummer. Deze kan je terugvinden op de aanmeld- en abonnementenpagina. Dit nummer wordt onder andere gebruikt voor koppelingen met boekhoudpakketten (Moneybird).

Binnenkort komt er ook een factuur-pagina in je account zodat je daar makkelijk alle facturen kan downloaden in 1 keer.

Komt er nog meer?

Natuurlijk! We blijven continu werken aan Peggy Pay om het nog mooier en beter te maken. Zeker door input van onze klanten krijgen we meer inzichten waar verbeterpunten zitten. Blijf ze vooral met ons delen!

Op de roadmap staan sowieso de downloadmodule en agendakoppeling.

Met de downloadmodule kan je makkelijk grote downloads aanbieden in je bevestigingsmail. Het is zowel niet mogelijk als niet wenselijk om bijlages groter dan 10MB te verzenden. Daar wil je je klant niet mee opzadelen. Met deze module wordt de download op een afgeschermd deel klaargezet voor de klant. Na betaling komt de link hiervoor automatisch in je bevestigingsmail. De klant heeft een bepaalde tijd om zijn persoonlijke link te bekijken. Bijvoorbeeld 3 dagen of 2 maanden, net wat jij wilt. Deze link is alleen geldig als er betaald is. Ideaal voor artiesten (CDs) of grote e-books. Sterker nog. Het gaat waarschijnlijk mogelijk zijn om je e-book personaliseren met een watermerk!

Tip: Wil je het toch nu al gebruiken, dan kan de downloadmodule voor een klein bedrag op maat gemaakt worden door ons.

De agendakoppeling zal een nieuw blok-type worden. Deze koppel je met een externe dienst zoals Simplybook, Supersaas, Calendly of youcanbookme. Koppel je API key en laat je klanten makkelijk een datum + tijdstip kiezen voor jouw dienst!

Geweldig, toch? We houden je op de hoogte!

Meteen beginnen!

Functies

Lees meer blogs

Dit is ook interessant