Release update - abonnementen en mailcampagne tags

Geschreven door Ruben - Release update - abonnementen en mailcampagne tags
Geschreven door: Ruben
Datum: Maandag 27 juli 2020

Deze release staat in het teken van abonnementen en de mogelijkheid om uitgebreid tags te kunnen inzetten in je e-mailcampagne van Mailchimp of ActiveCampain!

Abonnementen

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om abonnementen te verkopen via je Peggy Pay betaalpagina!

Maak eenvoudig een week, maand, kwartaal of jaarabonnement aan, eventueel met een proefperiode. Zoals je gewend bent van Peggy Pay is ook abonnementen zo opgezet dat je een heel simpel abonnement kan aanbieden, maar ook complexere opzetten.

Van eenvoudige abonnementen tot complexere opzetten mogelijk in enkele klikken

Wil je bijvoorbeeld eenvoudig 1 soort maandabonnement verkopen voor 1 bedrag? 3 klikken en het is geregeld. zie voorbeeld

Wil je meer, dan kan je ook meerdere abonnementen aanbieden voor verschillende bedragen en verschillende intervallen. De keuze hiervoor kan je zelfs jouw klant laten kiezen.

Zo kan je bijvoorbeeld een basic en professional abonnement aanbieden. En jouw klanten laten kiezen voor een maand- of jaarabonnement. De prijzen van de abonnementen voor zowel per maand als per jaar kan je eenvoudig invullen. zie voorbeeld

Wil je jouw klant ook een proefperiode geven, gratis of gereduceerde prijs? Uiteraard kan dat ook met enkele klikken ingesteld worden.

Op deze manier kan jij jouw abonnementen verkopen en hoef je nooit meer achter je geld aan!

Nooit meer achter je geld aan met Peggy Abonnementen

Lees hier in onze kennisbank hoe je dit in je eigen pagina instelt.

Mailcampagne en Tags

De koppeling met e-mailcampagne software zoals Mailchimp en ActiveCampaign zat al in Peggy Pay. Bij deze release hebben we de integratie uitgebreid met tags.

Met tags kan je klanten heel gericht targetten in je e-mailcampagnes. Bijvoorbeeld als je iedereen die 1 of meerdere upsells gekocht heeft bij jou een mail wilt sturen, zijn tags ideaal.

In Peggy Pay kan je nu eenvoudig maar uitgebreid tags koppelen aan verschillende fields in je betaalpagina.

Zo kan 1 aanmelding 0, 1 of meerdere tags toegekend krijgen.

Als iemand een bestelling doet bij jou, en ook kiest voor het kassakoopje, dan kan je dit kassakoopjes-field koppelen aan een bestaande tag in jouw e-mailcampagne.
Iedereen die dan dat kassakoopje bestelt, krijgt automatisch die tag.

Als je daarnaast iedereen die een bepaald product koopt, bijvoorbeeld een specifiek e-book of t-shirt, ook een andere tag wilt geven, stel je dat eenvoudig in. Zo kan 1 aanmelding dus 0, 1 of meerdere tags toegekend krijgen!

Dit maakt deze integratie in Peggy Pay zeer krachtig en uitgebreid. Bekijk afbeelding ➜

Lees meer blogs

Dit is ook interessant