Voorjaarsrelease 2021

Geschreven door Ruben - Voorjaarsrelease 2021
Geschreven door: Ruben
Datum: Maandag 03 mei 2021
Een prachtige update met nieuwe layouts, veel nieuwe functies en tal van verbeteringen! - Peggy Pay

Het groen laat zich steeds meer zien in de natuur en dat betekent maar een ding: Het voorjaar is nu echt aangebroken. Voor ons een prachtig moment om te komen met een gloednieuwe update van Peggy Pay. Naast dat we natuurlijk weer veel kleine verbeteringen hebben aangebracht, gaan we de mooiste vernieuwingen met je delen in dit blog. Zo kun je er direct gebruik van maken.

In deze update zijn we vooral aan de slag gegaan met het gebruiksgemak van de editor. Hierdoor kun je nog makkelijker een betaalpagina aan je wensen aanpassen. Maar natuurlijk hebben we ook weer wat extra functies toegevoegd waarmee je de conversie en omzet van je betaalpagina’s kunt verhogen. Je leest er alles over in dit blog.
 

Nieuwe layouts!

Als eerste zijn we trots op de nieuwe mogelijkheden in de layouts van de betaalpagina’s. Met deze wijzigingen zien de pagina’s er nog gelikter uit! De nieuwe standaard is een zwevend betaaloverzicht in een licht thema, en een mooie gekleurde banner waar je het belangrijkste van je betaalpagina in zet. Zoals dé keuze voor je product of abonnementsvorm.

Daarnaast zijn er veel verbeteringen en aanpassingen gemaakt om het op mobiel nóg beter weer te geven. Blokken staan iets dichter op elkaar, sommige blokken zijn veel compacter gemaakt op mobiel en teksten worden nu automatisch verkleind op mobiel. Je behoudt zo de mooie grote op de desktop. En op mobiel wordt dit automatisch iets verkleind zodat deze niet het hele scherm vult van smartphones!

Videotutorial

Bekijk hier onze videotutorial waarbij ik in 25 minuten deze demo-pagina opbouw en de belangrijkste facetten van deze update doorneem. Zoals de  pagina-banner, de verzendkosten en meer.

Extra functies voor je betaalpagina

Natuurlijk hebben we niet alleen gedacht aan de layouts, maar hebben we ook extra mogelijkheden toegevoegd zodat je nog meer uit je betaalpagina kunt halen. 

Download voor je kassakoopje

Voeg eenvoudig een bestand toe aan je kassakoopjes zodat je klant direct je e-book of ander soort digitaal product in de mail ontvangen!

Creëer urgentie met een aftelklok

Wanneer je een tijdelijke aanbieding hebt, wil je hier je klanten natuurlijk van op de hoogte brengen. Je kunt nu een aftelklok toevoegen aan je betaalpagina. De aftelklok is bovenaan de betaalpagina in beeld zodat je klanten direct zien hoelang ze nog gebruik kunnen maken van je aanbieding. Dit levert je zeker méér omzet en een hogere conversie op. Lees in de kennisbank hoe je de aftelklok kunt instellen.

Een aftelklok in je betaalpagina voor meer urgentie
Een aftelklok in je betaalpagina voor meer urgentie

Aanbiedingen zichtbaar in betaaloverzicht

Bij tegels en het productblok kun je van- en voor prijzen instellen. Hierdoor zien je klanten direct dat je product in de aanbieding is. De normale prijs en de aanbiedingsprijs zijn nu ook zichtbaar in het betaaloverzicht.

Aanbiedingsprijzen in je betaaloverzicht
Aanbiedingsprijzen in je betaaloverzicht

 

Verbeteringen in de editor

Naast de voorkant hebben we de editor natuurlijk ook meegenomen in de verbeteringen. Peggy Pay wordt door jullie geroemd om de vele mogelijkheden en tegelijkertijd de grote gebruiksvriendelijkheid. Een combinatie die we altijd goed in balans willen houden. Om het gebruik nog wat te vereenvoudigen hebben we weer een aantal verbeteringen gemaakt. Zoals eenvoudiger kunnen switchen tussen de test- en live API key van mollie om het testen makkelijker te maken. Daarnaast is er nu een e-mail test-knop om snel bevestigings- en notificatiemails te testen en is het selecteren van blokken voor blok-afhankelijke instellingen een stuk overzichtelijker geworden. Naast deze mooie verbeteringen lichten we 3 nieuwe functiess even uit.

Quick-menu voor veelgebruikte functies

We hebben een speciaal menu gemaakt waarin veelgebruikte functie staan. Zoals de bevestigingsmail, bedankpagina en de betaal- en abonnementsinstellingen. Dit menu staat onderin de editor en is altijd onder handbereik. 

Specifieke postcodes

In het adresblok kun je nu een range of specifieke postcodes opgeven. Zo kun je zelf bepalen binnen welk postcodegebied je jouw product of dienst wilt verkopen. Lees in de kennisbank hoe je dit kunt gebruiken.
Layout van blokken aanpassen
Wanneer je de layout van blokken die naast elkaar staan wilde aanpassen kon je hiervoor de regel-layouts gebruiken. Om je nog meer mogelijkheden te bieden de layout aan te passen kun je nu met de muis een blok gemakkelijk heen en weer slepen. Hierdoor heb je nog meer controle over de layout van je betaalpagina.

Snelkoppelingen naar opmaak-instellingen

Om te voorkomen dat je de juiste opmaak-instellingen moet opzoeken hebben we snelkoppelingen toegevoegd. Wil je de opmaak van tegels, productblokken of teksten aanpassen? Bij de instellingen van elk blok hebben we een tab met ‘Opmaak’ toegevoegd. Hierin kun je direct doorklikken naar de relevante opmaak-instellingen.


 

Makkelijkere betaalinstellingen

We hebben ook een aantal nieuwe betaalopties toegevoegd, en een aantal verbeterd.

Bedragen invoeren in Euro`s in plaats van centen

Je was gewend om bedragen in Peggy Pay altijd in te vullen in centen. We hebben dit makkelijker gemaakt zodat je nu gewoon elk bedrag in kunt vullen en niet terug hoeft te rekenen naar centen. Vul gewoon een bedrag in, bijvoorbeeld 19,99 en bevestig met CTRL + Enter.

Verzendkosten gebruiken

Een grote wens was het kunnen opgeven van verzendkosten. In het adresblok kun je nu eenvoudig, maar uitgebreide verzendkosten opgeven. De verzendkosten bepaal je gemakkelijk per land, of zelfs per land en per product. Lees in de kennisbank hoe je verzendkosten kunt toevoegen.

Staffelkortingen en geavanceerde verzendkosten

Daarnaast hebben we een geheel nieuw blok toegevoegd. Hiermee kan je eenvoudig, maar zeer uitgebreid en flexibel, verzendkosten en staffelkortingen instellen. Lees er alles over in de kennisbank.

Gemakkelijk termijnbetalingen instellen

Het betalen in termijnen, ook wel gespreid betalen genoemd, hebben we eenvoudiger en krachtiger gemaakt. Vaak wil je klanten laten kiezen uit bijvoorbeeld: betalen in één keer, 2 termijnen of 6 termijnen. Lees in de kennisbank hoe je termijnbetalingen kunt gebruiken.

Dat was ‘m!

Dit waren de belangrijkste vernieuwingen van deze update. Veel plezier met het gebruik van deze nieuwe update van Peggy Pay!

Enthousiast geworden? Probeer Peggy Pay nu 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Meteen beginnen!

Functies

Lees meer blogs

Dit is ook interessant