Release update - After summer release

Geschreven door Ruben - Release update - After summer release
Geschreven door: Ruben
Datum: Donderdag 22 oktober 2020
Blog - After summer release - Peggy Pay

Peggy Pay | After Summer Release

Op dit moment kunnen we genieten van de zachte, een tikje regenachtige herfstdagen. Voor velen van ons breekt er nu een mooie periode aan waarin de natuur alle kleuren vertoont van helder groen tot dieprood en alle tinten ertussenin. Bij Peggy Pay houden we ook van die kleurige herfstdagen en daarom pakken we flink uit met onze After Summer Release. 

Met deze After Summer Release kun je nog gemakkelijker een geweldige betaalpagina maken. Naast een aantal grote veranderingen, zijn er ook veel kleinere aanpassingen gemaakt. We praten je graag bij over de meest opvallende veranderingen zodat je nog meer uit Peggy Pay kunt halen dan je al doet!

Met deze After Summer Release kun je nog gemakkelijker een geweldige betaalpagina maken

Frisse en moderne editor

We hebben de editor in een nieuw jasje gestoken. De editor oogt nu rustiger, fris en modern, zonder dat het ten koste is gegaan van de bestaande en nieuwe functionaliteit.

We hebben ook extra 'hulpmiddelen' toegevoegd zodat je direct in de gaten hebt waar bepaalde informatie in je betaalpagina of formulier nog ontbreekt. Bekijk de nieuwe editor maar eens. Even wennen is het wel natuurlijk, zo'n re-design, maar wij kunnen al niet meer zonder. 

Nederlandstalige editor - Peggy Pay

Nederlandstalige editor

We willen graag dat het maken van betaalpagina's en formulieren nog gemakkelijker wordt. Daarom hebben we de editor volledig in het Nederlands vertaald. Of je nu goed thuis bent in de Engelse taal of niet, in het Nederlands is het werken met de editor opeens een stuk prettiger.

Hulpmiddelen, meldingen en tips

We hebben veel nieuwe hulpmiddelen toegevoegd die je helpen om je betaalpagina beter en gebruiksvriendelijker te maken. Je wilt natuurlijk maximale conversie behalen met je betaalpagina, en daar helpen we je graag mee.

Wanneer Peggy Pay verbeteringen detecteert, of fouten vindt in je betaalpagina krijg je hier automatisch een melding van. Met een klik op de knop kun je deze vaak oplossen, of in de melding laten we je zien hoe je het zelf kunt verhelpen.

Hieronder zie je een voorbeeld van een melding die precies aangeeft wat je nog moet of kunt doen om je betaalpagina te verbeteren:

Snel van start met de nieuwe wizard - Peggy Pay

Snel van start met de nieuwe wizard

Met onze nieuwe 5-stappen wizard heb je in enkele minuten je betaalpagina gemaakt. Je hoeft alleen nog maar een template te kiezen, de kleuren te bepalen, wat informatie toe te voegen zoals afbeeldingen en Peggy Pay zet vervolgens de betaalpagina voor je klaar.  

Praktische kennisbank - Peggy Pay

Praktische kennisbank

Natuurlijk kun je met al je vragen terecht bij onze support. Maar kom je er even niet uit, en wil je het eerst zelf opzoeken? Dan kun je nu ook gebruikmaken van onze praktische kennisbank.

De kennisbank staat boordevol praktische artikelen over alle functies van Peggy Pay*. Of je nu bezig bent met de basis, abonnementen, kassakoopjes of het opvolgen van verlaten betalingen, het staat allemaal in de kennisbank. 

Wanneer je op zoek bent naar specifieke informatie kun je de zoekfunctie gebruiken. De zoekfunctie geeft direct resultaten weer van artikelen uit de kennisbank. Zo kun je nog gemakkelijker vinden waar je naar op zoek bent. 

De kennisbank staat boordevol praktische artikelen over alle functies van Peggy Pay

De kennisbank kun je bekijken via onderstaande link, of gebruik de links in de editor om specifieke informatie te vinden over een onderwerp.

* We blijven continue werken aan de uitbreiding van de kennisbank. De komende tijd zullen we regelmatig nieuwe artikelen toevoegen. 

Vernieuwde overzichten - Peggy Pay

Ga naar de kennisbank

Vernieuwde overzichten

Het aanmeldingen- en abonnementsoverzicht zijn uitgebreid met een totaaloverzicht van al je betaalpagina's en formulieren. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om aanmeldingen (voorheen noemden we dit submissions) te zoeken op hele of gedeeltelijke termen in je aanmeldingenoverzicht. Bijvoorbeeld een voornaam of gedeelte van een e-mailadres.

Tevens hebben we een flinke optimalisatie doorgevoerd om de laadsnelheid te verbeteren voor de grotere overzichten.

Komt er nog meer?

Natuurlijk! We blijven continu werken aan Peggy Pay om het nog mooier en beter te maken. We luisteren dan ook goed naar jullie. Want regelmatig komen jullie met tips, suggesties of wensen. Blijf dit vooral doen. Want zo kunnen we Peggy Pay verder uitbreiden met de tools die jullie nodig hebben. 

Voor de volgende release hebben we wederom iets moois. Veel van jullie vroegen om de beroemde one-click-upsell. Met de one-click-upsell kun je de klant, nadat deze heeft afgerekend, nog een extra aanbieding doen. Met slechts 1 klik kan de klant dit product kopen zonder opnieuw af te hoeven rekenen. Geweldig, toch? 

De volgende release staat in het teken van deze one-click-upsell. We houden je op de hoogte! 

Meteen beginnen!

Functies

Lees meer blogs

Dit is ook interessant