Overig

Scripts toevoegen

Mededeling

Deze functie is bedoeld voor developers. We leveren geen verdere ondersteuning voor deze functie dan de kennisbank.

Let op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar vanaf het Groeien-abonnement.

Je kunt op drie manieren een script plaatsen in je betaalpagina:

• Een algemeen script zonder visuele elementen
    Bijvoorbeeld voor analytics of andere analyse-tools
  • Een conversiescript op de bedankpagina
    Bijvoorbeeld om conversies te meten
  • Een script met visuele elementen in je betaalpagina
    Bijvoorbeeld voor review-tools zoals Thrustpilot

Algemeen script

Je kunt dit als volgt instellen:

• Zorg ervoor dat de Professionele modus is ingeschakeld via de knop Acties in de editor.
    Let op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar vanaf het Groeien-abonnement.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Scripts en dan Pagina
  • Vul het script in onder het kopje Script

Conversiescript

Je kunt dit als volgt instellen:

• Zorg ervoor dat de Professionele modus is ingeschakeld via de knop Acties in de editor.
    Let op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar vanaf het Groeien-abonnement.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Scripts en dan BedankPagina
  • Vul het script in onder het kopje Script (Html) - Head of Script (Html) - Body

Extra informatie

Een conversiescript kan zowel in de HEAD-tag als in de BODY-tag worden toegevoegd aan de HTML code. De dienst waarvan je het script wilt toevoegen geeft aan in welke tag het toegevoegd behoort te zijn.

Als je wilt weten hoe je Google Tag Manager wilt instellen, lees dan dit artikel.

Visueel script

Je kunt dit als volgt instellen:

• Zorg ervoor dat de Professionele modus is ingeschakeld via de knop Acties in de editor.
    Let op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar vanaf het Groeien-abonnement.
  • Ga naar de tab Toevoegen en voeg een Script / HTML widget blok toe aan je pagina
  • Vul het script in onder het kopje Script