Startdatum

Je kunt een pagina vanaf een bepaalde datum beschikbaar maken. Zo kun je bijvoorbeeld naar een 'product launch' toe werken en mensen alvast nieuwsgierig maken naar je aanbod.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Beperken en dan Datum
  • Schakel de functie Startdatum gebruiken in.
  • Vul een Startdatum en starttijd in.
  • Klik op de knop Tekst wijzigen om de paginatekst te wijzigen die getoond wordt wanneer de opgegeven datum en tijd nog niet zijn bereikt.

Handige tip!

Wanneer je op de knop Pagina bekijken klikt zie je dat de pagina nog wel actief is. Dit komt omdat je bent ingelogd, want dan is een pagina altijd zichtbaar. Wanneer je de pagina wilt bekijken zoals een klant deze ziet, klik dan op de link in de rode balk.