Pagina offline halen

Je kunt een pagina ook offline zetten als je deze niet meer wilt gebruiken, maar ook nog niet wilt verwijderen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Algemeen
  • Schakel onder het kopje Opties de functie Pagina inactief maken in.
  • Selecteer bij de functie Actie de gewenste optie.
  • Als je kiest voor de optie Pagina tonen (standaard) klik dan op de knop Tekst wijzigen om de tekst te wijzigen die in plaats van de pagina getoond wordt.

Extra informatie

Een pagina die offline is kan niet meer bezocht worden door klanten, maar blijft wel zichtbaar in de editor en de overzichten.