Algemeen

Paginataal

Je kunt alle teksten en labels/titels van een betaalpagina aanpassen, zoals bijvoorbeeld de verzendknop en de teksten in het winkelmandje.

Om de teksten van een bepaald blok aan te passen selecteer je het blok en ga je naar de tab Teksten om de teksten te kunnen wijzigen.

Taal wijzigen

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Overige en dan Taal & valuta
  • Selecteer bij de functie Taal de gewenste optie.

Extra informatie

Je kunt een betaalpagina volledig vertalen in een andere taal. Zo kun je eenvoudig je product verkopen in meerdere landen, zoals Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen.

Handige tip!

Wanneer je een label hebt gewijzigd, maar toch weer de standaardtekst wilt tonen, klik dan op de knop om de oorspronkelijke tekst te tonen.