Algemeen

Voettekst

Je kunt een voettekst toevoegen aan de betaalpagina. In de voettekst staan je bedrijfsgegevens en wordt onderaan de betaalpagina weergegeven.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Algemeen
  • Schakel onder het kopje Opties de functie Voettekst tonen in.

Wanneer je extra informatie wilt toevegen aan de voettekst, kun je dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Voettekst
  • Klik onder het kopje Extra informatie op de knop Toevoegen en vul de gegevens in.

Handige tip!

Je kunt de wijzigingen van de voettekst bekijken door op de knop Pagina bekijken te klikken.