Maximum aantal

Je kunt een maximum aantal aanmeldingen instellen voor je betaalpagina, voor als bijvoorbeeld een beperkt aanbod hebt.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Beperken en dan Aantal
  • Vul onder Maximum aantal aanmeldingen het aantal in.
  • Klik onder het kopje Pagina indien uitverkocht op Klik hier om te bewerken om de pagina te wijzigen.

Aanmeldingen op basis van klantkeuze

Je kunt de aanmeldingen beperken op basis van een klantkeuze. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld tickets verkoopt waar een maximum hoeveelheid mensen bij aanwezig kunnen zijn. De aanmeldingen worden dan niet als 1 per bestelling gerekend, maar als bijvoorbeeld de hoeveelheid tickets die zijn verkocht.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Beperken en dan Aantal
  • Selecteer bij de functie Wijze van afboeken de optie Flexibel aantal, op basis van een keuze
  • Klik op de knop Selecteer een blok of Nieuw keuzeblok aanmaken om een keuzeblok te koppelen.
  • Vul per optie het aantal in.

Mededeling

Om aanmeldingen af te boeken op basis van een klantkeuze heb je een keuze-blok nodig.