Aftelklok

Je kunt een aftelklok gebruiken die voor elke bezoeker uniek is. Elke bezoeker krijgt dan een beperkte tijd om van het aanbod gebruik te maken.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Beperken en dan Datum
  • Schakel de functie Aftelklok gebruiken in.
  • Vul de Dagen en Uren en Minuten in.
  • Zorg ervoor dat de functie Aftelklok tonen is ingeschakeld.
  • Klik onder het kopje Tekst boven de aftelklok op de knop Tekst wijzigen om de tekst te wijzigen die boven de aftelklok zichtbaar is.
  • Klik onder het kopje Pagina einddatum op de knop Tekst wijzigen om de paginatekst te wijzigen die getoond wordt als de opgegeven datum en tijd zijn bereikt.

Handige tip!

Je kunt voor een bezoeker de aftelklok resetten. Gebruik hiervoor de functie 'Resetlink maken'.