Einddatum

Je kunt een aftelklok gebruiken om een aanbod tot een bepaalde datum beschikbaar te maken. Hiervoor kun je een einddatum gebruiken.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Beperken en dan Datum
  • Schakel de functie Einddatum gebruiken in.
  • Vul een Einddatum en Tijd in.
  • Zorg ervoor dat de functie Aftelklok tonen is ingeschakeld.
  • Klik onder het kopje Tekst boven de aftelklok op de knop Tekst wijzigen om de tekst te wijzigen die boven de aftelklok zichtbaar is.
  • Klik onder het kopje Pagina einddatum op de knop Tekst wijzigen om de paginatekst te wijzigen die getoond wordt als de opgegeven datum en tijd zijn bereikt.

Handige tip!

Wanneer je op de knop Pagina bekijken klikt zie je dat de pagina nog wel actief is. Dit komt omdat je bent ingelogd, want dan is een pagina altijd zichtbaar. Wanneer je de pagina wilt bekijken zoals een klant deze ziet, klik dan op de link in de rode balk.