Vanuit het overzicht Bestellingen kun je gegevens exporteren van je bestellingen, bijvoorbeeld een PDF-rapport of een Excel-bestand.

De volgende type exports zijn beschikbaar:

• Csv
    Dit is een Csv-bestand in tabelvorm dat je kunt openen met Excel of je kunt het direct bekijken in de browser.
  • Excel doc
    Dit is een xlsx-bestand met kolom-filters en totaalbedragen dat je kunt openen in Excel. Wanneer je meerdere pagina's selecteert om te exporteren worden de gegevens van elke pagina in een aparte tab weergegeven.
  • Pdf-rapport
    Dit is een pdf-bestand met in een overzicht de statistieken en totalen van een pagina. Deze export wordt doorgaans alleen gebruikt als er meerdere keuzeblokken worden gebruikt in een pagina.
  • Sticker
    Dit is een pdf-bestand dat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld adresgegevens uit te printen wanneer je producten wilt verzenden.
  • Facturen
    Dit is een zip-bestand waarmee je in één keer (bulk) alle facturen van één of meerdere pagina's kunt downloaden van een bepaalde periode.

Handige tip!

Je kunt in het overzicht 'Bestellingen' gegevens tonen van één specifieke pagina of van alle pagina's.