Bestellingen

Filteren

In het overzicht 'Bestellingen' kun je filters gebruiken. Je kunt een bedrijfsprofiel kiezen en één of alle pagina's selecteren.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Wanneer je meer dan één bedrijfsprofiel hebt, klik rechts naast het logo op de uitklaplijst Alle bedrijfsprofielen om een bedrijfsprofiel te selecteren.
  • Om één pagina of alle pagina's te selecteren klik je op de uitklaplijst en selecteer je Alle pagina's of een andere keuze of specifieke pagina

Bestellingen filteren

Je kunt in het overzicht van bestellingen gebruikmaken van filters:

• Periode
    Selecteer een specifieke periode, bijvoorbeeld maand of kwartaal.
  • Status
    Selecteer een specifieke status, bijvoorbeeld nieuw of in behandeling.
  • Betaalstatus
    Selecteer een specifieke betaalstatus, bijvoorbeeld nieuw of afgerond.
  • Zoekwoorden
    Gebruik zoekwoorden wanneer je een specifieke bestelling zoekt, bijvoorbeeld een naam, e-mailadres of ordernummer.

Kolommen toevoegen en filteren

Je kunt kolommen toevoegen aan het overzicht van bestellingen, bijvoorbeeld wanneer je een keuzeblok gebruikt.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Selecteer eerst één pagina waarvan je de bestellingen wilt filteren.
  • Klik rechtsboven, naast de kolommen op de knop
  • Selecteer de kolom(men) die je wilt toevoegen en klik op Ok

Vervolgens kun je, als de kolom een keuzeblok is, ook filteren op keuzes.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Houd de muisaanwijzer even op titel van de kolom en klik dan op de knop
  • Selecteer de keuzes die je wilt tonen en klik op Toepassen

Handige tip!

Met de knop Verwijder filters kun je alle filters weer verwijderen.