Gegevens exporteren

Je kunt als volgt gegevens exporteren:

• In het overzicht 'Bestellingen' klik je op de knop Acties en kies dan voor Exporteren
  • Kies onder het kopje Type export de gewenste optie, bijvoorbeeld Csv, Excel of Pdf.
  • Selecteer bij de functie Status en Datumbereik en Type uitvoer de gewenste optie.
  • Geef in de tab Betaalpagina's aan welke pagina`s je wilt exporteren. Standaard is de pagina geselecteerd die je voor het laatst bekeken hebt.
  • Klik op de knop Ok om de geselecteerde gegevens te exporteren.