Facturen downloaden

Je kunt alle facturen van een bepaalde periode in één keer downloaden (bulk) voor je boekhouding wanneer je dit niet hebt geautomatiseerd.

Je kunt dit als volgt instellen:

• In het overzicht 'Bestellingen' klik je op de knop Acties en kies dan voor Exporteren
  • Selecteer bij Export onder het kopje Type export de optie Facturen
  • Kies onder het kopje Datumbereik de gewenste optie.
  • Selecteer eventueel onder de tab Betaalpagina's van welke pagina's je de facturen wilt exporteren.
  • Klik op de knop Ok om de facturen te downloaden als een zip-bestand.