Abonnementen

Stopzetten

Je kunt een lopend abonnement stopzetten. Dit kan de klant zelf doen via het afmeldportaal, maar je kunt dit zelf ook doen vanuit het overzicht 'Abonnementen'.

Zodra een abonnement is stopgezet zullen er geen nieuwe automatische incasso's meer volgen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Klik op de knop achter een abonnement.
  • Klik op Abonnement stoppen
  • Selecteer de gewenste optie en klik op de rode knop Ok om het stopzetten te bevestigen.

Extra informatie

Wanneer een abonnement wordt stopgezet, kun je aangeven of dit per direct moet worden stopgezet of aan het einde van de huidige periode. Die laatste optie is handig om gekoppelde apps, bijvoorbeeld automatische toegang tot een leeromgeving, per direct of aan het einde van de periode stop te zetten.