Exports inplannen

Je kunt exports inplannen om de geëxporteerde gegevens automatisch te laten versturen naar een e-mailadres. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld wekelijkse rapportages.

Je kunt dit als volgt instellen:

• In het overzicht 'Bestellingen' klik je op de knop Acties en kies dan voor Exports inplannen
  • Klik op de knop Nieuwe automatische export inplannen
  • Selecteer in de tab Export de gewenste export.
  • Selecteer bij de functie Frequentie en Verzenddag de gewenste optie.
  • Geef een export een Naam en vul het E-mailadres in waarnaar de export kan worden verzonden.
  • Selecteer in de tab Betaalpagina's de betaalpagina's waarvan je de gegevens automatisch wilt laten exporteren.
  • Klik op de knop Ok om de ingeplande export op te slaan.