Bestellingen

Factuur downloaden

Je kunt de factuur van een bestelling downloaden.

Je kunt dit als volgt doen:

• Klk op de knop achter een bestelling.
  • Klik in het geopende menu op Factuur downloaden

Gespreid betalen

Wanneer je gespreid betalen gebruikt kun je hiervan ook de facturen van de vervolgincasso's downloaden.

Je kunt dit als volgt doen:

• Klik op een ordernummer om deze te openen,
  • In het overzicht kun je rechtsonder onder het kopje Betaling in de tabel vinden. Klik op het icoontje naast de termijn om de factuur te downloaden.

1-click-upsell

Je kunt ook de factuur van een one-click-upsell downloaden.

Je kunt dit als volgt doen:

• Klik op een ordernummer om deze te openen.
  • In het overzicht kun je linksboven onder het kopje Order onder Upsells de factuur vinden.
  • Klik op het icoontje om de factuur te downloaden.

Handige tip!

Wil je meerdere facturen in 1 keer downloaden? Lees hier hoe je dat makkelijk doet.