Verzendkosten

Verzendkosten per land

Als je fysieke producten verkoopt in meerdere landen, kun je de verzendkosten per land bepalen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Selecteer een Adres-blok
  • Schakel de functie Landkeuze tonen en Landen selecteren in.
  • Selecteer onder het kopje Land toevoegen het gewenste land en klik op de knop Land toevoegen om het land toe te voegen.
  • Selecteer onder het kopje Standaard land het land waarvandaan je verkoopt.
  • Ga naar de tab Verzendkosten
  • Schakel de functie Verzendkosten instellen in.
  • Vul tot slot voor elk land de verzendkosten in.

Handige tip!

Gebruik deze functie alleen als je naar een aantal landen verzendt. Wanneer je naar veel verschillende landen wilt verzenden is het aanbevolen om de functie 'flexibele verzendkosten' te gebruiken.