Facturen

Factuurgegevens

Standaard worden de benodigde gegevens al op de factuur toegevoegd, maar je kunt ook zelf bepalen welke gegevens op de factuur getoond worden.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Betaling en dan Factuur en dan Gegevens
  • Selecteer bij Klantgegevens en bij Mijn gegevens de gegevens die je op de factuur wilt tonen.

Extra factuurgegevens toevoegen

Naast de standaard factuurgegevens die je in of uit kunt schakelen is het ook mogelijk om extra factuurgegevens toe te voegen. Je kunt dit doen bij zowel de klantgegevens als je eigen gegevens.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Betaling en dan Factuur en dan Gegevens
  • Klik bij Klantgegevens of Mijn gegevens op de knop Regel toevoegen
  • Bij Klantgegevens klik je op de knop   om een blok te selecteren waarvan je de gegevens wilt tonen op de factuur.
  • Bij Mijn gegevens vul je de gegevens in die je wilt tonen op de factuur.