Abonnementen

Uitgebreid abonnement

Je kunt meerdere abonnementsperiodes met meerdere diensten aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld je klanten de keuze geven uit een maand- en kwartaalabonnement waarbij ze ook kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het Basis- of Compleetpakket.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Schakel Abonnementen in wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
  • Ga naar de tab Betaling en dan Abonnement
  • Selecteer bij de functie Type abonnementen de optie Uitgebreide flexibele abonnementen en bedragen
  • Klik onder het kopje Abonnementskeuze op de knop Selecteer een blok of Nieuw keuzeblok aanmaken om een keuzeblok te koppelen.
  • Kies de gewenste abonnementsperiodes.
  • Klik onder het kopje Bedragen op de knop Selecteer een blok of Nieuw keuzeblok aanmaken om een keuzeblok te koppelen.
  • Vul tot slot alle bedragen in.