Korting

Korting-blok

Je kunt een korting toevoegen aan je betaalpagina met het korting-blok. Er zijn drie manieren hoe je de korting kunt bepalen:

• De korting bestaat uit een vast bedrag,  bijvoorbeeld 10 euro.
  • De korting is een vast percentage, bijvoorbeeld 20% van het bedrag.
  • De korting wordt bepaald aan de hand van een productkeuze.

Korting met vast bedrag of percentage

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Toevoegen en voeg een Korting-blok toe of selecteer een al bestaand blok.
  • Ga naar de tab Algemeen
  • Selecteer bij de functie Korting bepalen de gewenste optie Bedrag of Procent
  • Vul een kortingsbedrag of percentage in.

Korting op basis van een keuze

Je kunt dit als volgt instellen:

• Selecteer een Korting-blok en ga naar de tab Algemeen
  • Selecteer bij de functie Bedrag bepalen de optie Blok-afhankelijk bedrag
  • Klik op de knop Selecteer een blok en kies een keuze-blok.
  • Vul voor elke keuze het bedrag of het percentage van de korting in.