Gespreid betalen

Flexibele termijnen

Als je jouw klanten zelf de keuze wilt geven uit een aantal termijnen, bijvoorbeeld in 1 keer betalen, in 3 termijnen of in 6 termijnen, dan kun je dit doen met flexibele termijnen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Schakel Gespreid betalen in wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
  • Ga naar de tab Betaling en dan Gespreid betalen
  • Selecteer bij de functie Type termijnbetalingen de optie Flexibele termijnen
  • Klik onder het kopje Termijnen op de knop Selecteer een blok of Nieuw keuzeblok aanmaken om een keuzeblok te koppelen.
  • Vul bij elke keuze het aantal termijnen in. Voor een éénmalige betaling vul je 1 in.
  • Indien gewenst kun je nog termijnen toevoegen en verwijderen.
  • Selecteer bij de functie Termijnperiode de gewenste optie.