Verzending

Introductie

Als je fysieke producten verkoopt, kun je een koppeling maken met een verzend-app. Zo kun je verzendopties aanbieden en direct verzendlabels aanmaken voor elke bestelling.

Met Peggy Pay hebben we een directe koppeling met Sendcloud en MyParcel. De koppelingen met deze apps werken vrijwel hetzelfde.

Verbinding maken

Allereerst is het nodig om een verbinding te maken met de verzend-app.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Schakel eerst de verzend-app in wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan Sendcloud
  • Vul de API key en de waar nodig API private key in.

Handige tip!

Klik op de link van onderstaande apps om te zien waar je de API-key ervan kunt vinden: