Membership

Introductie

Je kunt een koppeling maken met een membership-app. Als voorbeeld gebruiken we WishList Member omdat Peggy Pay daarmee een directe koppeling heeft.

Verbinding maken

Allererest is het nodig om een verbinding te maken met de membership-app.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Schakel eerst de membership-app in wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan WishList Member
  • Vul de API key in en de API url

Extra informatie

Na een afgeronde betaling wordt er automatisch een gebruiker aangemaakt in WishList Member die je optioneel toe kunt voegen aan één of meerdere levels.

Extra informatie

De API url is de url van de je wordpress-omgeving