Boekhouding

Workflow

Je kunt een workflow maken als je verbinding hebt met je boekhoud-app, bijvoorbeeld voor bestellingen vanuit Peggy Pay met een aangepaste e-mail. Of juist dat er geen e-mail hoeft te worden verzonden omdat Peggy Pay deze al verstuurd.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan Moneybird
  • Zorg ervoor dat je een verbinding hebt met je boekhoud-app.
  • Klik op Selecteer een Workflow
  • Kies de workflow voor de betaalpagina.

Extra informatie

Op dezelfde manier als het kiezen van een workflow, kies je ook een huisstijl en een categorie/grootboekrekening voor de facturen.