Membership

Levels en producten

Wanneer een gebruiker na een afgeronde betaling wordt toegevoegd, kun je die automatisch indelen in één of meerdere levels / producten.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan WishList Member
  • Schakel de functie Het automatisch koppelen van levels inschakelen in.
  • Klik onder het kopje Contact toevoegen aan deze levels bij een aanmelding op de knop Selecteer levels
  • Kies vervolgens 0, 1 of meerdere levels.

Optionele levels

Je kunt ook alleen levels toekennen aan een gebruiker wanneer deze een bepaald product heeft gekocht, bijvoorbeeld wanneer het kassakoopje is toegevoegd aan de bestelling of als er een keuze is gemaakt tussen het pakket 'Basis' of het pakket 'Compleet.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan WishList Member
  • Klik onder het kopje Levels onder Meer blokken koppelen op de knop Voeg een blok toe
  • Kies het blok dat je wilt gebruiken.
  • Klik onder het kopje van je gekozen product op Selecteer levels
  • Kies vervolgens één of meerdere levels.

Extra informatie

De levels worden pas toegekend als een klant daadwerkelijk een betaling afgerond heeft.