E-mailmarketing

Personalisatietags

Bij de meeste e-mailmarketing apps kun je personalisatietags invullen bij elk contact. Dit kan de naam, een e-mailadres of telefoonnummer zijn. Deze gegevens kun je in e-mails gebruiken om ze te personaliseren.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan MailChimp of een andere e-mail app.
  • Klik op Alle merge tags importeren uit... om de tags te importeren.
  • Klik op de knop   om alle alle merge tags aan blokken in je pagina te koppelen.

Mededeling

Wanneer je merge-tags niet gebruikt, verwijder deze dan eerst door op de knop te klikken.

Extra informatie

Meer informatie bij mailblue

Meer informatie bij ActiveCampaign