E-mailmarketing

Introductie

Om automatisch mailinglijsten op te bouwen en gerichte automations te maken kan je mailcampagne-software koppelen met Peggy Pay.

Momenteel hebben we een directe koppeling met ActiveCampaign, Mailblue, MailChimp en CampaignMonitor. De koppelingen met deze apps werken vrijwel hetzelfde.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Schakel de app in wanneer je dit nog niet hebt gedaan.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Apps en dan MailChimp of een andere app.
  • Vul de API key in en, indien nodig, een API url
  • Klik op de knop   om een lijst of audience te selecteren.

Handige tip!

Klik op de link van onderstaande apps om te zien waar je de API-key ervan kunt vinden: