Moneybird

Datum: Zaterdag 18 juli 2020

Instellingen Apps Boekhouding

Een koppeling met Moneybird is in enkele stappen geregeld.

1. Authentiseer eerst door op de knop Verbinden te klikken. Er opent een scherm van Moneybird waar je kan inloggen. Gebruik hiervoor de login gegevens van je Moneybird account.
  2. Na authenticatie moeten alle verplichte instellingen gelinkt worden aan Tekstinvoer-blokken in je pagina. Zoals e-mail en achternaam. Klik hiervoor op de   target knop en selecteer een van de Tekstinvoer-blokken van je pagina:
    Link de instellingen aan je velden
    Link de instellingen aan je velden
  3. Als laatste kies je onderaan voor de juiste workflow. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe workflow maken voor orders vanuit Peggy Pay met een aangepaste mail. Of geen email omdat Peggy Pay al een mail verstuurt.
Verder lezen? Dropbox