Moneybird

Datum: Zaterdag 18 juli 2020

Een koppeling met Moneybird is in enkele stappen geregeld.

1. Authentiseer eerst door op de knop Verbinden te klikken. Er opent een scherm van Moneybird waar je kan inloggen. Gebruik hiervoor de login gegevens van je Moneybird account.
  2. Na authenticatie moeten alle verplichte instellingen gelinkt worden aan Tekstinvoer-blokken in je pagina. Zoals e-mail en achternaam. Klik hiervoor op de   target knop en selecteer een van de Tekstinvoer-blokken van je pagina:
    Link de instellingen aan je velden
    Link de instellingen aan je velden
  3. Als laatste kies je onderaan voor de juiste workflow. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe workflow maken voor orders vanuit Peggy Pay met een aangepaste mail. Of geen email omdat Peggy Pay al een mail verstuurt.

Workflow

Facturen die vanuit Peggy Pay worden ingeschoten zijn altijd betaald. Daarom wil je eigenlijk niet een normaal factuur aanmaken, maar 1 waarop staat dat deze al betaald is bijvoorbeeld. En zonder betalingstermijn.

Om dit goed in te richten dien je in MoneyBird, een zogenaamde 'workflow' aan te maken. Hier kan je vervolgens een aangepast factuur koppelen. Lees hier meer: Workflows in Moneybird

Vervolgens selecteer je in de Moneybird App in Peggy Pay de juiste workflow onder de kop Verkoopfactuur.

Verder lezen? Dropbox