Terug naar overzicht

FAQ

Je pagina delen

Als je pagina klaar is kan je deze op verschillende manieren inzetten.

• De link aan een knop hangen op je eigen website
  • De link delen op bijvoorbeeld social media of je e-mailcampagne
  • De pagina integreren in een pagina op je eigen site

Als je je pagina wilt delen of achter een knop wilt plaatsen op je website, gebruik je de url van je pagina. Ga naar de tab Instellingen en dan Publiceren om de url van je pagina te vinden.

Als je de pagina wilt integreren in je website middels een script, lees dan hier hoe je dat script ophaalt uit Peggy Pay.

Extra informatie

Lees hier hoe je zelf kan instellen hoe de url eruit ziet. Bijvoorbeeld koppelen aan je eigen domein of een eigen subdomein gebruiken.