Integreren (pro)

Mededeling

Deze functie is bedoeld voor professionals en developers. We leveren geen verdere ondersteuning voor deze functie dan de kennisbank.

Let op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar vanaf het Groeien-abonnement.

Je kunt een betaalpagina integreren in een pagina op je eigen website. Je hoeft slechts een klein script, dat Peggy Pay automatisch genereert, toe te voegen aan je pagina.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Zorg ervoor dat de Professionele modus is ingeschakeld.
  • Ga naar de tab Instellingen en dan Publiceren
  • Selecteer Integreren en ga naar de tab Integreren
  • Selecteer bij de functie Manier van publiceren de gewenste optie.
  • Onder het kopje Script kopieer je het Script en plak je dit in de pagina van je website.

Extra informatie

Afhankelijk van het website-systeem en het template dat je gebruikt kan het integreren van een betaalpagina problemen geven voor de weergave op mobiele apparaten of de algehele gebruikservaring. Test daarom goed of een geïntegreerde betaalpagina op je website werkt op alle apparaten.