Bedrijfsprofiel

Logo toevoegen

Logo en fav-icon toevoegen

Je kunt een logo en fav-icon toevoegen aan je bedrijfsprofiel. Het logo kun je dan gebruiken op je betaalpagina en het fav-icon wordt getoond in de browser.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar Account en dan Bedrijfsprofiel
  • Klik bij een bedrijfsprofiel op de knop Bewerken
  • Ga naar de tab Logo
  • Klik onder het kopje Bedrijfslogo op de knop Toevoegen en upload je logo.
  • Klik onder het kopje Fav icon op de knop Toevoegen en upload je fav-icon
  • klik op de knop Ok om het bedrijfsprofiel op te slaan.

Extra informatie

Het logo wordt ook gebruikt voor de Peggy Pay facturen van je abonnement. Ook wordt het logo getoond op de facturen naar je klanten.