Bedrijfsprofiel

Introductie

In het account van Peggy Pay heb je altijd minstens één bedrijfsprofiel. De gegevens in een bedrijfsprofiel worden toegevoegd aan de facturen en optioneel als voettekst aan e-mails.

Je kunt als volgt een nieuw bedrijfsprofiel aanmaken:

• Ga naar Account en dan Bedrijfsprofiel
  • Klik op de knop Bedrijfsprofiel toevoegen
  • Vul de benodigde gegevens in en klik op de knop Ok om het bedrijfsprofiel op te slaan.

Handige tip!

Je kunt meerdere bedrijfsprofielen aanmaken in eenzelfde Peggy Pay account.

Een bedrijfsprofiel bestaat uit de volgende gegevens:

• Voornaam en achternaam (verplicht)
  • Website (optioneel) en e-mailadres (verplicht)
  • Bedrijfsnaam en kvk-nummer (verplicht)
  • Adresgegevens (verplicht)
  • Mollie API-keys (nodig voor betaalpagina's)
  • Logo en fav-icon (optioneel)
  • Social media links (optioneel)

Mededeling

Het is wel toegestaan om meerdere bedrijfsprofielen te gebruiken in eenzelfde account van Peggy Pay, maar dit mag alleen wanneer het valt onder hetzelfde bedrijf (kvk-nummer).