Domein/url

Subdomein

Je kunt een subdomein van Peggy Pay gebruiken voor je betaalpagina, bijvoorbeeld mijnbedrijfsnaam.peggypay.com.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Publiceren
  • Selecteer Subdomein
  • Selecteer in de uitklaplijst een bestaand subdomein of kies voor Nieuw om een nieuw subdomein aan te maken.
  • Vul eventueel achter de / een pad in, bijvoorbeeld /bestellen of /mijnproduct. Dit is altijd nodig wanneer je meerdere pagina's wilt koppelen aan eenzelfde subdomein.
  • Klik op de knop Domein koppelen

Mededeling

Gebruik als subdomein de naam van je product, van je bedrijf of van je merk. Algemene subdomeinen zoals afrekenen, checkout en betalen zijn voorbehouden aan Peggy Pay.

Subdomein ontkoppelen

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van een subdomein, dan kun je deze weer ontkoppelen. Dit is nodig wanneer je het subdomein bijvoorbeeld weer wilt gebruiken voor een andere pagina.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Instellingen en dan Publiceren
  • Klik onder het kopje Subdomein op de tekst Subdomein vrijgeven