Pagina-instellingen - Betaalherinneringen

Geschreven door Wim - {$BlogTitle}
Geschreven door: Wim
Datum: Vrijdag 17 juli 2020

Rechts bevinden zich horizontaal de tabs van de editor. In de afbeelding hieronder is als voorbeeld de tab Instellingen actief.

Instellingen
 

Rechts bevinden zich vertikaal de tabs voor de instellingen. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld de tab Algemeen.

Opvolgen

Met automatische e-mail opvolging benader je automatisch de klanten die voortijdig je pagina hebben verlaten (Verlaten formulier) of de betaling niet hebben afgerond (Verlaten betaling). 

Open 1 van de twee onderliggende tabs en vink waar gewenst Automatische opvolging inschakelen aan om de email-instellingen aan te passen. Vul hier het emailonderwerp en emailtekst in en stel in na hoeveel tijd de mail verstuurd moet worden.

Je kan bijvoorbeeld na 30 minuten nadat iemand de betaling heeft verlaten zonder af te ronden, automatisch een Automatisch opvolgen e-mail versturen.

Gebruik in de emailtekst de code #URL# inclusief hekjes om de URL te tonen waarmee de klant verder kan gaan met de checkout. Alle gegevens die de klant had ingevuld zullen weer ingevuld zijn met deze link!

Verder lezen? Javascript API