Peggy Pay kennisbank - Pagina-instellingen

Save & resume

Geschreven door: Ruben
Datum: Vrijdag 17 juli 2020

Instellingen Save & resume

Het is erg vervelend wanneer je gegevens kwijt raakt als je een formulier hebt ingevuld. Je sluit bijvoorbeeld perongeluk de pagina of ververst de pagina onbedoeld.

Om dit op te lossen biedt Peggy Pay de functie Save & resume. Als de klant gegevens invult wordt dit automatisch opgeslagen in de browser van de klant, in de zogenaamde LocalStorage

Na een refresh zal het formulier geopend worden zoals de bezoeker deze gesloten heeft, inclusief alle gegevens!