Ontwerp - Introductie ontwerp

Geschreven door Wim - {$BlogTitle}
Geschreven door: Wim
Datum: Vrijdag 17 juli 2020

Rechts bevinden zich horizontaal de tabs van de editor. In de afbeelding hieronder is als voorbeeld de tab Instellingen actief.

Opmaak

Rechts bevinden zich vertikaal de tabs voor de instellingen. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld de tab Algemeen.

Basis

De betaalpagina van Peggy Pay zijn makkelijk en snel aan te passen aan je huisstijl. Met het palet van 5 hoofdkleuren heb je in een handomdraai jouw pagina volledig in jouw kleuren! 

Om een kleur aan te passen vink je de gewenste instelling aan, bijvoorbeeld de Hoofdkleur. Vervolgens wordt de huidige kleur getoond. Deze kan je aanpassen door de kleurcode in te voeren of een kleur te kiezen door op het pijltje te klikken:

Een andere kleur kiezen
Een andere kleur kiezen

Onderin zie je de gebruikte kleuren in jouw pagina. Wil je een nieuwe kleur, dan klik je op anders... (ook dit verschilt per browser) en kies in het nieuwe scherm een nieuwe kleur. Je kan ook 1 van onze mooie kleurenschemas kiezen via de knop Kies een kleurschema.

Specifiekere kleuren aanpassen kan in de overige tabs zoals bijvoorbeeld Formulier, Blokken en Knoppen. Hier vind je de instellingen zoals achtergrondafbeelding van de pagina, dropshadows, knoppen en veel meer. Lees verder in dit hoofdstuk om hier meer over te weten te komen.

Gebruik je een donkere achtergrondkleur voor je pagina, vergeet dan niet om de hoofdkleur en algemene tekstkleur aan te passen naar wit of een andere lichte kleur.

Verder lezen? Pagina indeling