Peggy Pay kennisbank - Pagina-onderdelen

Logo plaatsen

Geschreven door: Ruben
Datum: Woensdag 23 september 2020

Een logo op je betaalpagina verhoogt het vertrouwen en maakt het persoonlijk en professioneel. Daarom adviseren wij om altijd je logo op al je betaalpaginas te zetten. Volg onderstaande stappen om dit te doen.

Voeg als eerst een Media-blok toe aan je pagina. Daarna kan je in het instellingenpaneel de afbeelding uploaden.

Wil we het logo precies in het midden hebben staan, selecteer hiervoor bij Horizontale uitlijning de optie Centeren. Om je logo op te schalen in de gewenste grootte, kan de hoogte of breedte ingesteld worden, bijv 125px bij Maximale hoogte of 50% bij Maximaele breedte.
 

Gebruik je de paginalayout Formulier met zijpaneel, dan kan je het logo ook bovenin het zijpaneel plaatsen, boven het betaaloverzicht.

Andere soorten media

Media-blok

Je kan dit Media-blok ook gebruiken voor een afbeeldinggallerij, videos van youtube of vimeo of om een spotifylink gebruiken. Kies bij de optie Mediasoort de gewenste soort media. Voor videos en spotify plak je vervolgens de URL / link in de instelling eronder.

Gallerij

Kies je voor Gallerij, dan kan je meerdere afbeeldingen uploaden. Er wordt 1 afbeelding groot getoond en de overige afbeeldingen zijn in miniatuur onder de grote afbeelding zichtbaar.  Er zijn elkele opties voor een galerij, zoals automatisch wisselen van de fotos en het al dan niet tonen van de miniaturen.

Verder lezen? Herhalende onderdelen