Integraties - Introductie integraties

Geschreven door Wim - {$BlogTitle}
Geschreven door: Wim
Datum: Vrijdag 17 juli 2020

Rechts bevinden zich horizontaal de tabs van de editor. In de afbeelding hieronder is als voorbeeld de tab Instellingen actief.

Instellingen
 

Rechts bevinden zich vertikaal de tabs voor de instellingen. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld de tab Algemeen.

Apps

Een aanmelding (submissie) in Peggy Pay is als de klant alles heeft ingevuld in jouw formulier en het formulier verzonden en eventueel betaald heeft. Daar stoppen echter de mogelijkheden nog lang niet. Vanaf dat moment kan er nog van alles automatisch uitgevoerd worden.

Peggy Pay heeft enkele veelgebruikte integraties (Apps) met derde partijen ingebouwd waardoor deze makkelijk gekoppeld kunnen worden met jouw pagina. Naast het versturen van een bevestigingsmail zijn deze thirdparty apps beschikbaar:

Wil je andere koppelingen? Via Zapier kan je Peggy Pay koppelen met duizenden andere apps. Met Zapier kan je op dit moment met een gratis account 100 taken per mand gratis laten uitvoeren. Bijvoorbeeld 100 contacten per maand in je MailBlue email-lijst toevoegen.

Als developer kan je ook een webhook of HTTP post actie opzetten. Dit wordt later toegevoegd aan de kennisbank. Neem voor nu contact met ons op via support@peggypay.com

De gratis versie van Zapier verwerkt elke 15 minuten de acties. Houdt hier dus rekening mee bij het testen van de koppeling.
Verder lezen? Apps overzichtpagina