Dropbox

Datum: Zaterdag 18 juli 2020

Instellingen Apps Bestanden

Heb je een Fileupload-blok in je pagina? Dan kan je geuploade bestanden automatisch op je dropbox plaatsen.

Een koppeling met Dropbox is in enkele stappen geregeld.

1. Authentiseer eerst door op de knop Verbinden te klikken. Er opent een scherm van Dropbox waar je kan inloggen. Gebruik hiervoor de login gegevens van je Dropbox account.
  2. Onder de kop Map your upload fields to a folder staan alle Upload-blokken uit je formulier. Per veld druk je op de   target knop en kies je een doelmap uit je dropbox.
    Een upload field koppelen aan een doelmap in Dropbox
    Een upload field koppelen aan een doelmap in Dropbox
Verder lezen? Blok-afhankelijkheid