Algemene voorwaarden

Introductie

Je kunt de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van je bedrijf toevoegen aan de betaalpagina.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Toevoegen en voeg het blok Algemene voorwaarden toe.
  • Indien nodig kun je de teksten wijzigen.
  • Onder het kopje Links en bestanden kun je één of meerdere links plaatsen naar een eigen pagina.
  • Het is ook mogelijk om een bestand, bijvoorbeeld een PFD, te uploaden.
  • Wijzig de url en indien gewenst de tekst.
  • Wanneer je een document wilt uploaden, voeg deze toe met de knop Toevoegen en upload het document.

Handige tip!

Je kunt ervoor kiezen dat klanten je algemene voorwaarden moeten accepteren met een vinkje, maar dit is wettelijk niet verplicht. Je conversie zal hoger zijn door de checkbox uit te laten staan.