Adres

Meerdere landen

Wanneer je wilt verkopen naar meerdere landen, dan kun je op je betaalpagina de landen tonen waaraan je verkoopt. De klant maakt eerst de keuze uit de beschikbare landen en kan dan het adres invullen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Selecteer een Adres-blok en ga naar de tab Landen
  • Schakel de functie Landkeuze tonen in.
  • Selecteer onder het kopje Standaard land het land dat standaard geselecteerd moet zijn.

Specifieke landen tonen

Wanneer je naar een beperkt aantal landen verkoopt, dan kun je deze opgeven zodat je klanten alleen uit die landen kunnen kiezen.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Selecteer een Adres-blok en ga naar de tab Landen
  • Schakel de functie Landen selecteren in.
  • Klik op de knop Land toevoegen om een land of continent toe te voegen.
  • Selecteer onder het kopje Standaard land het land dat standaard geselecteerd moet zijn.