Upsells

Automatisch versturen

Je kunt een bijlage, bijvoorbeeld een e-book, toevoegen als one-click upsell. Wanneer de one-click upsell wordt gekocht, dan wordt de bijlage automatisch naar de klant verzonden.

Je kunt dit als volgt instellen:

• Ga naar de tab Betaling en dan Upsells
  • Klik op de knop Een upsell toevoegen om een nieuwe upsell toe te voegen.
  • Wanneer je een upsell wilt wijzigen, klik je bij een upsell op om deze te wijzigen.
  • Ga naar de tab E-mailinstellingen en schakel de bevestigingsmail in.
  • Ga naar de tab Bijlagen/upload en upload de bijlage.

Mededeling

De bijlage wordt verzonden nadat de automatische incasso is verwerkt. Dit kan 2 tot 3 werkdagen duren.